Not known Details About κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

θέλησαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των άλλων πόλεων, που έφτιαχναν μεγαλοπρεπή μνημεία. Κάλεσαν, λοιπόν, τον ίδιο αρχιτέκτονα που έφτιαξε τον Παρθενώνα, τον Ικτίνο, και του ανάθεσαν να τους κάνει σε αυτή τη θέση ένα μεγάλο ναό, για να τοποθετήσουν το θαυματουργό ξόανο του Βασσίτα Απόλλωνα.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της άνεσης και της φιλοξενίας με τη διαμονή σας!

Η πληρωμή για την καταχώριση αγγελιών πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Ακίνητα στην Κύπρο Διάλεξε με βάση τα κριτήριά σου ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, το ακίνητο που επιθυμείς στην Κύπρο.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια vs Δεν επιτρέπονται στην περιοχή Κυπαρίσσι

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ Τοπική ώρα: Ακολουθήστε μας

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και έχουν καλό φωτισμό και αερισμό. Κάθε ένα έχει δική του βεράντα που προσφέρει πανέμορφη θέα click here στον κήπο και τη θάλασσα. Υπάρχουν Δίκλινα και Τρίκλινα ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση.

Discover Countless CFDs on the entire world’s most popular money devices and have totally free true-time rates to check out unlimited investing possibilities. activeCategoryName

Αρχική Το Ξενοδοχείο Υπηρεσίες Διαμονή Δωμάτια Πολιτικές Τοποθεσία Αξιοθέατα Εκδρομές Εμπειρίες Δραστηριότητες Τοπικά Προϊόντα Εναλλακτικός Τουρισμός Φωτογραφίες Προσφορές Επικοινωνία

Το σύμπλεγμα ήταν πολύ χαριτωμένο. Τα σπιτάκια ήταν εμφανίσιμα και καθαρά. Η πισινούλα του ξενοδοχείου ήταν τέλεια. Την πετύχαμε χωρίς κόσμο και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Το ξενοδοχείο έχει δικό του πάρκινγκ που βολεύει πολύ στο να μην καίγεται το αμάξι στον ήλιο.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός και ανταποκρινόταν άμεσα σε κάθε επιθυμία μας!! Η τοποθεσία και η θέα απ το δωμάτιο ήταν εξαιρετική!!

Επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία σας και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις κατά την διαμονή σας.

Υπήρχαν πολλές επιλογές για να επισκεφθούμε διάφορες παραλίες σε μικρή απόσταση.

Due to the fact each operator has various demands and ambitions, we offer two administration ideas to help you tailor your expertise.

Report this wiki page